Makan2U
PENGUMUMAN (28 Oct, 2021) : Sessi training PERCUMA e-Usahawan Makan2U (Siri ke-5; Modul ke-4) akan berlangsung secara online di Google Meet (10.00 pagi - 12.oo tghari) pada 29/05/2021 (Sabtu). Linknya di: http://meet.google.com/tdd-ietc-rvk

Logo MAKAN2U

MENGENAI MAKAN2U

MAKAN2U dimiliki dan ditadbir oleh Halal Hub Development Services (001698622-D); mula beroperasi secara rasmi pada awal tahun 2019.

Sebagai penegasan, Portal dan Apps MAKAN2U ini TIADA KAITAN SAMA SEKALI dengan mana-mana operasi Portal dan Apps yang beroperasi menggunakan nama yang seakan sama sebelum ini!

MAKAN2U menyediakan platform bagi menghubungkan jaringan penyedia makanan dan minuman serta "Oncall Runner" di seluruh negara mewujudkan Restoran Online yang beroperasi secara 24 x 7 yang TERBESAR DI MALAYSIA.

Semua entiti perniagaan yang SAH samada beroperasi pada skala yang besar mahupun hanya beroperasi daripada rumah adalah dijemput membentuk jaringan besar Restoran Online ini. Bagi mereka yang mempunyai kenderaan dan lesen memandu yang sah juga dijemput untuk melengkapkan jaringan Restoran Online terbesar di Malaysia ini sebagai "Oncall Runner" di Makan2U.

Makan2U - SINI Semua Boleh Cari Makan

COVID-19: 5 ASAS NORMA BAHARU!

#1) Elakkan "3S - TEMPAT SESAK & SEMPIT serta SEMBANG SECARA DEKAT"; jika TIADA KEPERLUAN!

#2) Sentiasa pakai "PELITUP MUKA" jika TIDAK DAPAT ELAKKAN 3S!

#3) Kekalkan "PENJARAKAN FIZIKAL" apabila berada DI LUAR RUMAH!

#4) Sentiasa amalkan "KEBERSIHAN DIRI"; JAGA KEBERSIHAN TANGAN SETIAP MASA!

#5) Sentiasa menjadikan kemudahan "ONLINE" sebagai PILIHAN UTAMA!

Risalah Penerangan KoPPIM